Boka in en föreläsare

Skolan är viktig. Det är nog inte någon som kan säga emot om det. Men, när det kommer hur vi ska lära oss och ta in den information vi bör och vill ta till oss så finns det en mängd rad knep. Vissa bättre än andra.

När det kommer till ett bra knep som inspirerar så är det att boka in en talare inom det ämne som studenterna riktat in sig på. Det kommer definitivt göra att alla kommer vara närvarande och suga i sig vad som sägs. Du kan boka talare via Mace Speakers och med det få tillgång till ett stort och bra utbud av människor med en bakgrund från komiken till politiken. Här finner du ett litet och spännande utbud på vad du har att vänta dig:

  • Entreprenören Amelia Adamo
  • Kommunikationsgurun Göran Adlér
  • Kommunikatören och skådespelare Morgan Alling
  • Filosofen och mångsysslaren Alexander Bard
  • Filantropen och äventyraren Sir Richard Branson.

Ja, detta var bara ett axplock. Men tänk så spännande om någon av dessa, eller någon annan du har i åtanke, skulle få komma och hålla ett föredrag om vad det är som får dem att vilja stiga upp ur sängen på morgonen.Sir Richard Branson

Vikten av inspiration

Att bli inspirerad ökar kreativiteten och ger ny glöd. Att då få bli inspirerad när man studerar gör att man blir mer motiverad och hungrig på att ta in nya intryck. Och som tur är så lever vi i ett samhälle där utbudet av talare är stort. Det fascinerande är att det inte alltid är de mest kända namnen som blir mest bokade – dock är de kändaste namnen de dyraste. Det kan skilja tiotusen kronor mellan en känd och en okänd talare.

Men, vad är pengar egentligen när det kommer till hur många människor man kan få att bli lite mer inspirerad av ett ämne som man håller varmt om hjärtat? Vikten av inspiration i vårt samhäller är enormt viktigt. Det är det som får samhället att gå framåt. Och att hyra in en bra talare visar att man som lärare eller rektor bryr sig om sina elever och vill att de ska nå sin fulla potential.

Scroll to top